Forum » Macke » Mačke i njihovo mokrenje
Imam mačka 10 mjeseci i nedavno je ostao sam u stanu ( susjeda se brinula za njega) tjedan dana . Od kad smo se vratili stalno piša na svoj jastuk za spavanje
Nije mi jsano zašto to radi...ja mu ga operem,a on opet i tako već 4-5 puta. Daj mi pomozite ljudi jer ne znam šta da napravim s njim...spava na pločicama
Nije mi jsano zašto to radi...ja mu ga operem,a on opet i tako već 4-5 puta. Daj mi pomozite ljudi jer ne znam šta da napravim s njim...spava na pločicama
ma kad se jednom popiske rade to stalno pređe im u naviku jer to rade i u prirodi obavljaju nuzdu na jednom mestu kako bi sprecili da se razvije neka zaraza
E,slusaj ovako.Kupi pesak za mace,ako ga nemas napolju takodje ti treba i jedan kamencic ili sasvim malo vode.Odvedi ga do peska i kreni sa prstom da kopkas kao da si ti maca i da trebas da piskis.onda ubaci kamencic ili sipaj malo vode u tu rupicu.Ako se macak zainteresuje onda kreni polako da mricas mac,mac i tako da iskopas i sve to ponovis jedno 2-4 puta i onda ga ostavi na miru da sam pokusa,a ako ne pokusa onda to sve ponovi za15 min.
1