Forum » Macke » PARENJE MAČAKA
E pa ovako drugari, pomislila sam da ne bi bilo loše da postoji forum na koji će se oglašavati ljudi čije su mace u teranju ili prosto prevencije radi, bi da nađu neke partnere za u buduće.
Ja recimo imam trogodišnjeg sijamca, i volela bih da mu obezbedim neko potomstvo, odnosno donekle redovite seksualne odnose. Žao mi je još uvek da ga kastriram jer ne obeležava stan te tako nemam problema. Aj neka ovo bude početak, javljajmo se, pomažimo međusobno, olakšajmo život našim kućnim ljubimcima!!1
Pozdrav, Senka
ma mom kokolinu ne teba da biram curu on ode kao sad na jedno 3-4 dana provede se malo iz svalera i to je to
Kad smo već kod teme parenja,da li neko zna ili ima mužjaka persijske mace.Dinka bi opet da se udaje.
joj mog kokolina nema jos iz svaleracije ja se plasim za njega da nije upo u lose drustvo
eh, ovoliki ljudi na sajtu i niko neće da pari mace, Sima je trenutno u teranju, javite se ljudi ko ima cica mace, podelićemo mačiće finim porodicama, zaboga...
evo ja trazim persijskog macora za parenje sa mojom persijskom macom.
Potrebna je persijska zenka radi parenja za mog macka Pufija... HITNO,HITNO,HITNO...!!!!!
1