Forum » Psi » hitna pomoc oko odabira psa!

hitna pomoc oko odabira psa!
Autor teme DONNA
Dana 22.09.2009. u 20:47
ovako moj problem je sledeci:zaista sam htela da imam zlatnog retrivera ali u poslednjih nekoliko meseci u mom mestu u mojoj ulici ima najmanje 8 zlatnih retrivera!e a meni je sad glupo i da ja nabavim zlatnog retrivera!jer to vise nije to...i ko zna sta sad sve ljudi rade mislim sa kim pare svoje kucice samo da bi imali leglo i zaradili novac pogotovo sad kada su ti psi jakoooo popularni!pa mene zanima sledece:DA LI BI NEKO HITNO MOGAO DA MI POMOGNE DA ODABEREM NEKOG DRUGOG PSA BILO KOG MI PREDLOZITE AKO MISLITE DA SU TI PSI PRAVI IZBOR!ALI NEMOJTE DA MI PREPORUCUJETE HASKIJE I VUCIJAKE KAO NI ROTVAJLERE!PLIIIZ HITNO MI JE POTREBNA POMOC...BILO KO?MOLIM VASSSSSSSSSSS!!!!!!!ZAISTA,ZAISTA MI JE POTREBNA POMOC OKO IZBORA!UNAPRED HVALA! :( :)
s_miley
Re: hitna pomoc oko odabira psa!
Odgovor piše s_miley .
Dana 22.09.2009. u 20:50

OVAKO:ZASTO MISLIS DA BI RASAN PAS BIO PRAVI IZBOR?MOZDA MESANAC?ILI NE?ALI AKO BAS HOCES DA TI PREPORUCIM EVO:MALTEZER,PATULJASTA PUDLA,ILI NESTO SLICNO!

s_miley
Odgovor piše s_miley .
Dana 22.09.2009. u 20:51

ALI STA FALI DA NABAVIS RETRIVERA?MISLIM ONI SU NAJ PSI NA SVETU STA TE BRIGA ZA DRUGE! :D I U MOM KRAJU IMA BAS PUNO RETRIVERA ALI JA IDALJE OSTAJEM PRI SVOM DA NABAVIM ZLATNOG RETRIVERA! ;) RAZMISLI!

MONIKA
Odgovor piše MONIKA .
Dana 23.09.2009. u 09:36

Sta te briga sta drugi imaju,tvoj bi sigurno bio najlepsi ;)
Idi na google i napisi rase pasa i sve ce ti ih pokazati jedna od stranica,pa klikni na neku rasu koja ti se svidi da malo procitas o njoj.Ja sam to uradila i otkrila sam da mi se bas svidja rasa bigl(prvo sam ga videla u filmu Cats & Dogs)i planiram da ga kupim.Sta mislis za samojeda?

s_miley
Odgovor piše s_miley .
Dana 23.09.2009. u 19:35

e da taj pas je bas lep!meni je drug predlagao samojeda ali ja odabrala zlatnog retrivera! ;)

Danka
Odgovor piše Danka .
Dana 23.09.2009. u 20:49

ma oni su super cuke najvise volim kad edija kratko osisamo pa mu se krzno beli jedno dok je bio mali mi smo nesto crtali rozom kredom i on se poceo po tome valjat i na kraju smo ga morali kupad ka skinemo boju sa krzna :D :cuko:

Dog
Odgovor piše Dog .
Dana 25.09.2009. u 19:55

MONIKA kaže:
Sta te briga sta drugi imaju,tvoj bi sigurno bio najlepsi ;)
Idi na google i napisi rase pasa i sve ce ti ih pokazati jedna od stranica,pa klikni na neku rasu koja ti se svidi da malo procitas o njoj.Ja sam to uradila i otkrila sam da mi se bas svidja rasa bigl(prvo sam ga videla u filmu Cats & Dogs)i planiram da ga kupim.Sta mislis za samojeda?
Da to i ja radim!
Pa možeš labradora,on ti je divan pas,bernski planininksi pas,rotvajler,pa nzm...
Napisi kakvog psa bi htela,velikog,malog,cupavog,ovčara...
I ja sam tako pisala isto na ovom forumu,i napisala sam veliki pas,nežan,voli decu,uvek za igru,raspoložen...
Eto...
Biće i tebi i nama lakše!!!
Ako bi nekog snažnog psa,ali ne verujem jer je zlatni retriver nežan,dobar,veran...Američki stafor,on ti je moćan pas,energičan,snažan.
Ja volim i nemačke ovčare,divni su!Samojedi,ako ćeš se brinuti o dlaci!
Etooooooo!

DONNA
Odgovor piše DONNA autor teme.
Dana 26.09.2009. u 10:18

e ovako malo sam razmislila i mislim da cu uzeti patuljastu pudlicu kao sto mi je predlozila s_miley

Danka
Odgovor piše Danka .
Dana 26.09.2009. u 18:37

boljr ti je uzmi psa iz azila i ovako su prepunjeni

anicica
Odgovor piše anicica .
Dana 28.09.2009. u 12:09

zasto svi smarate sa azilom!covece!nako nevoli takve pse!neko voli rasne pse a ne mesance!evo ja imam mesanca ali nemorate svi sa tim da smarate!i ja bi volela da su te sve kuce udomljene ali tu se nemoze nista!

Danka
Odgovor piše Danka .
Dana 28.09.2009. u 23:25

zadrzi misljenje za sebe jer nikoga ne zanima ja sam uzimala u svom zivotu vec 12 pasa sa ulice i sve sam ih dobro udomila i to kao sve bi bilo lepo da su udomljene i to tu semu zaboravi niko ne pada ovde na tu glumazu ovde su ljudi koji uzimaju zivotinje u najgorem stanju sa malim sansama za prezivljavanje u nadi da mogu da im ulepsaju zivot a ti se igraj sa tvojim "rasnim"psima umesto da ovde spises gluposti

Najpopularniji danas
fotka Badi 52665
Ljubimac Badi je u posljednjih 24 sata skupio 5 komentara što ga čini najpopularnijim ljubimcem danas.
Nove fotke
fotka Badi 18549fotka Badi 18547fotka Badi 18546fotka Badi 18545fotka Badi 18544fotka Badi 18543fotka Badi 18542fotka Badi 18541fotka Badi 18540fotka Badi 18538fotka Mica 18537fotka Mica 18536fotka MOJE MACE 18530fotka bleki 18527fotka bleki 18526fotka bleki 18525fotka bleki 18524fotka MICA,MILICA,TARO,CRNI I CRNA 18519fotka MICA,MILICA,TARO,CRNI I CRNA 18518fotka Mace za udomljavanje :) 18517fotka Mace za udomljavanje :) 18516fotka Didica 18515fotka Leo 18513fotka Leo 18511
Najaktivniji
Članovi sa najviše komentara slika u poslednja 24 sata:
  1. sonija (5)
  2. SIMONA (3)
  3. tanj (2)
  4. kristina (2)
  5. Vlatka (2)
  6. snekili (1)
Novi ljubimci
Ljubimac blekiLjubimac DidicaLjubimac LolaLjubimac ZARALjubimac BreadLjubimac PufyLjubimac ArzaLjubimac bingoLjubimac PlaymakerLjubimac Tvins vom haus BogaticLjubimac točkicaLjubimac mićoLjubimac medoLjubimac LeoLjubimac BossLjubimac buca truca :)
Mudrost
Razlog zašto pas ima toliko prijatelja je taj što maše svojim repom, umesto jezikom.
Novi komentari
Komentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar sivke--ostali-morski-i-pas-micaKomentar MicaKomentar PufyKomentar AlisaKomentar MarkoKomentar MOJE-MACEKomentar MOJE-MACEKomentar MOJE-MACEKomentar MOJE-MACEKomentar MOJE-MACEKomentar FannyKomentar FannyKomentar FannyKomentar FannyKomentar BadiKomentar KokolinoKomentar Mace-za-udomljavanje---Komentar FannyKomentar Fanny