Forum » Psi » hitna pomoc oko odabira psa!
A LI BI NEKO HITNO MOGAO DA MI POMOGNE DA ODABEREM NEKOG DRUGOG PSA BILO KOG MI PREDLOZITE AKO MISLITE DA SU TI PSI PRAVI IZBOR!ALI NEMOJTE DA MI PREPORUCUJETE HASKIJE I VUCIJAKE KAO NI ROTVAJLERE!PLIIIZ HITNO MI JE POTREBNA POMOC...BILO KO?MOLIM VASSSSSSSSSSS!!!!!!!ZAISTA,ZAISTA MI JE POTREBNA POMOC OKO IZBORA!UNAPRED HVALA!
OVAKO:ZASTO MISLIS DA BI RASAN PAS BIO PRAVI IZBOR?MOZDA MESANAC?ILI NE?ALI AKO BAS HOCES DA TI PREPORUCIM EVO:MALTEZER,PATULJASTA PUDLA,ILI NESTO SLICNO!
ALI STA FALI DA NABAVIS RETRIVERA?MISLIM ONI SU NAJ PSI NA SVETU STA TE BRIGA ZA DRUGE!
I U MOM KRAJU IMA BAS PUNO RETRIVERA ALI JA IDALJE OSTAJEM PRI SVOM DA NABAVIM ZLATNOG RETRIVERA!
RAZMISLI!
Sta te briga sta drugi imaju,tvoj bi sigurno bio najlepsi
Idi na google i napisi rase pasa i sve ce ti ih pokazati jedna od stranica,pa klikni na neku rasu koja ti se svidi da malo procitas o njoj.Ja sam to uradila i otkrila sam da mi se bas svidja rasa bigl(prvo sam ga videla u filmu Cats & Dogs)i planiram da ga kupim.Sta mislis za samojeda?
e da taj pas je bas lep!meni je drug predlagao samojeda ali ja odabrala zlatnog retrivera!
ma oni su super cuke najvise volim kad edija kratko osisamo pa mu se krzno beli jedno dok je bio mali mi smo nesto crtali rozom kredom i on se poceo po tome valjat i na kraju smo ga morali kupad ka skinemo boju sa krzna
Sta te briga sta drugi imaju,tvoj bi sigurno bio najlepsi
Idi na google i napisi rase pasa i sve ce ti ih pokazati jedna od stranica,pa klikni na neku rasu koja ti se svidi da malo procitas o njoj.Ja sam to uradila i otkrila sam da mi se bas svidja rasa bigl(prvo sam ga videla u filmu Cats & Dogs)i planiram da ga kupim.Sta mislis za samojeda?
Pa možeš labradora,on ti je divan pas,bernski planininksi pas,rotvajler,pa nzm...
Napisi kakvog psa bi htela,velikog,malog,cupavog,ovčara...
I ja sam tako pisala isto na ovom forumu,i napisala sam veliki pas,nežan,voli decu,uvek za igru,raspoložen...
Eto...
Biće i tebi i nama lakše!!!
Ako bi nekog snažnog psa,ali ne verujem jer je zlatni retriver nežan,dobar,veran...Američki stafor,on ti je moćan pas,energičan,snažan.
Ja volim i nemačke ovčare,divni su!Samojedi,ako ćeš se brinuti o dlaci!
Etooooooo!
e ovako malo sam razmislila i mislim da cu uzeti patuljastu pudlicu kao sto mi je predlozila s_miley
boljr ti je uzmi psa iz azila i ovako su prepunjeni
zasto svi smarate sa azilom!covece!nako nevoli takve pse!neko voli rasne pse a ne mesance!evo ja imam mesanca ali nemorate svi sa tim da smarate!i ja bi volela da su te sve kuce udomljene ali tu se nemoze nista!
zadrzi misljenje za sebe jer nikoga ne zanima ja sam uzimala u svom zivotu vec 12 pasa sa ulice i sve sam ih dobro udomila i to kao sve bi bilo lepo da su udomljene i to tu semu zaboravi niko ne pada ovde na tu glumazu ovde su ljudi koji uzimaju zivotinje u najgorem stanju sa malim sansama za prezivljavanje u nadi da mogu da im ulepsaju zivot a ti se igraj sa tvojim "rasnim"psima umesto da ovde spises gluposti