Pozivamo Vas da glasate i pomognete unapređenju sajta.
Planeta Ljubimaca ANKETA!

Forum » Psi » hitna pomoc oko odabira psa!

hitna pomoc oko odabira psa!
Autor teme DONNA
Dana 22.09.2009. u 20:47
ovako moj problem je sledeci:zaista sam htela da imam zlatnog retrivera ali u poslednjih nekoliko meseci u mom mestu u mojoj ulici ima najmanje 8 zlatnih retrivera!e a meni je sad glupo i da ja nabavim zlatnog retrivera!jer to vise nije to...i ko zna sta sad sve ljudi rade mislim sa kim pare svoje kucice samo da bi imali leglo i zaradili novac pogotovo sad kada su ti psi jakoooo popularni!pa mene zanima sledece:DA LI BI NEKO HITNO MOGAO DA MI POMOGNE DA ODABEREM NEKOG DRUGOG PSA BILO KOG MI PREDLOZITE AKO MISLITE DA SU TI PSI PRAVI IZBOR!ALI NEMOJTE DA MI PREPORUCUJETE HASKIJE I VUCIJAKE KAO NI ROTVAJLERE!PLIIIZ HITNO MI JE POTREBNA POMOC...BILO KO?MOLIM VASSSSSSSSSSS!!!!!!!ZAISTA,ZAISTA MI JE POTREBNA POMOC OKO IZBORA!UNAPRED HVALA! :( :)
s_miley
Re: hitna pomoc oko odabira psa!
Odgovor piše s_miley .
Dana 22.09.2009. u 20:50

OVAKO:ZASTO MISLIS DA BI RASAN PAS BIO PRAVI IZBOR?MOZDA MESANAC?ILI NE?ALI AKO BAS HOCES DA TI PREPORUCIM EVO:MALTEZER,PATULJASTA PUDLA,ILI NESTO SLICNO!

s_miley
Odgovor piše s_miley .
Dana 22.09.2009. u 20:51

ALI STA FALI DA NABAVIS RETRIVERA?MISLIM ONI SU NAJ PSI NA SVETU STA TE BRIGA ZA DRUGE! :D I U MOM KRAJU IMA BAS PUNO RETRIVERA ALI JA IDALJE OSTAJEM PRI SVOM DA NABAVIM ZLATNOG RETRIVERA! ;) RAZMISLI!

MONIKA
Odgovor piše MONIKA .
Dana 23.09.2009. u 09:36

Sta te briga sta drugi imaju,tvoj bi sigurno bio najlepsi ;)
Idi na google i napisi rase pasa i sve ce ti ih pokazati jedna od stranica,pa klikni na neku rasu koja ti se svidi da malo procitas o njoj.Ja sam to uradila i otkrila sam da mi se bas svidja rasa bigl(prvo sam ga videla u filmu Cats & Dogs)i planiram da ga kupim.Sta mislis za samojeda?

s_miley
Odgovor piše s_miley .
Dana 23.09.2009. u 19:35

e da taj pas je bas lep!meni je drug predlagao samojeda ali ja odabrala zlatnog retrivera! ;)

Danka
Odgovor piše Danka .
Dana 23.09.2009. u 20:49

ma oni su super cuke najvise volim kad edija kratko osisamo pa mu se krzno beli jedno dok je bio mali mi smo nesto crtali rozom kredom i on se poceo po tome valjat i na kraju smo ga morali kupad ka skinemo boju sa krzna :D :cuko:

Dog
Odgovor piše Dog .
Dana 25.09.2009. u 19:55

MONIKA kaže:
Sta te briga sta drugi imaju,tvoj bi sigurno bio najlepsi ;)
Idi na google i napisi rase pasa i sve ce ti ih pokazati jedna od stranica,pa klikni na neku rasu koja ti se svidi da malo procitas o njoj.Ja sam to uradila i otkrila sam da mi se bas svidja rasa bigl(prvo sam ga videla u filmu Cats & Dogs)i planiram da ga kupim.Sta mislis za samojeda?
Da to i ja radim!
Pa možeš labradora,on ti je divan pas,bernski planininksi pas,rotvajler,pa nzm...
Napisi kakvog psa bi htela,velikog,malog,cupavog,ovčara...
I ja sam tako pisala isto na ovom forumu,i napisala sam veliki pas,nežan,voli decu,uvek za igru,raspoložen...
Eto...
Biće i tebi i nama lakše!!!
Ako bi nekog snažnog psa,ali ne verujem jer je zlatni retriver nežan,dobar,veran...Američki stafor,on ti je moćan pas,energičan,snažan.
Ja volim i nemačke ovčare,divni su!Samojedi,ako ćeš se brinuti o dlaci!
Etooooooo!

DONNA
Odgovor piše DONNA autor teme.
Dana 26.09.2009. u 10:18

e ovako malo sam razmislila i mislim da cu uzeti patuljastu pudlicu kao sto mi je predlozila s_miley

Danka
Odgovor piše Danka .
Dana 26.09.2009. u 18:37

boljr ti je uzmi psa iz azila i ovako su prepunjeni

anicica
Odgovor piše anicica .
Dana 28.09.2009. u 12:09

zasto svi smarate sa azilom!covece!nako nevoli takve pse!neko voli rasne pse a ne mesance!evo ja imam mesanca ali nemorate svi sa tim da smarate!i ja bi volela da su te sve kuce udomljene ali tu se nemoze nista!

Danka
Odgovor piše Danka .
Dana 28.09.2009. u 23:25

zadrzi misljenje za sebe jer nikoga ne zanima ja sam uzimala u svom zivotu vec 12 pasa sa ulice i sve sam ih dobro udomila i to kao sve bi bilo lepo da su udomljene i to tu semu zaboravi niko ne pada ovde na tu glumazu ovde su ljudi koji uzimaju zivotinje u najgorem stanju sa malim sansama za prezivljavanje u nadi da mogu da im ulepsaju zivot a ti se igraj sa tvojim "rasnim"psima umesto da ovde spises gluposti

Najpopularniji danas
fotka Badi 56098
Ljubimac Badi je u posljednjih 24 sata skupio 4 komentara što ga čini najpopularnijim ljubimcem danas.
Nove fotke
fotka * MiCiKa * 19651fotka * MiCiKa * 19650fotka * MiCiKa * 19649fotka * MiCiKa * 19648fotka zucko 19647fotka zucko 19646fotka zucko 19645fotka zucko 19644fotka Leyla 19643fotka Leyla 19642fotka Leyla 19641fotka Garfild - Gafi 19640fotka Garfild - Gafi 19639fotka Garfild - Gafi 19638fotka Garfild - Gafi 19637fotka Garfild - Gafi 19636fotka Garfild - Gafi 19635fotka Garfild - Gafi 19634fotka Garfild - Gafi 19633fotka Miša 19632fotka Miša 19631fotka Miša 19630fotka Miša 19629fotka Mica 19628
Najaktivniji
Članovi sa najviše komentara slika u poslednja 24 sata:
  1. jok (7)
  2. ines (2)
  3. minks (1)
  4. Dog (1)
Novi ljubimci
Ljubimac zuckoLjubimac MišaLjubimac MicaLjubimac SnoopyLjubimac BellaLjubimac SkockoLjubimac AstorLjubimac DonLjubimac VuckoLjubimac PatyLjubimac AmagedonLjubimac KokiLjubimac UnaLjubimac Kiki i KikicaLjubimac đoleLjubimac milica
Mudrost
There is no faith wich has never yet been broken except that of a truly faithful dog. (Konrad Lorenz)
Novi komentari
Komentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar DonaKomentar DonaKomentar DonaKomentar PakicaKomentar tokerKomentar --MiCiKa--Komentar tokerKomentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar --MiCiKa--Komentar Garfild---GafiKomentar reksKomentar dzeriKomentar tokerKomentar toker