Forum » Psi » hitna pomoc oko odabira psa!
A LI BI NEKO HITNO MOGAO DA MI POMOGNE DA ODABEREM NEKOG DRUGOG PSA BILO KOG MI PREDLOZITE AKO MISLITE DA SU TI PSI PRAVI IZBOR!ALI NEMOJTE DA MI PREPORUCUJETE HASKIJE I VUCIJAKE KAO NI ROTVAJLERE!PLIIIZ HITNO MI JE POTREBNA POMOC...BILO KO?MOLIM VASSSSSSSSSSS!!!!!!!ZAISTA,ZAISTA MI JE POTREBNA POMOC OKO IZBORA!UNAPRED HVALA!
zasto svi smarate sa azilom!covece!nako nevoli takve pse!neko voli rasne pse a ne mesance!evo ja imam mesanca ali nemorate svi sa tim da smarate!i ja bi volela da su te sve kuce udomljene ali tu se nemoze nista!
Šta misliš,u azilima ima samo mešanaca?Grešiš,ima i rasnih pasa,ljudi h ostave,neki u azilima uginu,neki nađu gazdu,a neki čekaju red na uspavljivanje!I tebe izgleda baš briga za njih,ljudima koji uzimaju pse iz azila ili sa ulice jedan VELIKI pozdrav i ČESTITKE,njima treba čestitati...
Danka je u pravu,mogla bi uzeti psa iz azila.I još pišeš da bi volela da su svi udomljeni,ali tu ništa ne može,može naravno!To mogu ljudi velikog i dobrog srca koji misle šta bi bilo pametno uraditi!
Imaš mešanca i to si napisala,lepo je to.Ti misliš na svog psa,kao i svako!!!!!!Ali ti i zaboravljas druge pse kojima treba dom.
Evo ove slike,samo kopirajte tamo gde pise adresa foruma,sajtova i sl.
Tužno je ovo...
http://sloboda-za-zivotinje.org/cutenews/data/upimages/azil_budisava1b.jpg
zasto bi uzela psa sa malim sansama za prezivljavanje?mislim stvarno!ima ljudi koji vole samo rasne pse!I STVARNO NIKO NEPADA NA TE GLUPOSTI JAO JA BI UZELA PSA IZ AZILA..TAMO SU SVI JADNI!MA VI STE JADNI!
Ne nismo mi jadni,niko ovde nije jadan!!!!!!!!!!Ako su psi imaju malu sansu neki dobar covek,dobrog srca,ne kao ti udomice ga i pružiti mu sve što može i spastiga kao i uvesti u "novi život!"
Ima ljudi koji vole samo rasne pse,ali ja to nisam zato to i pričam jer znam kakvi su mešanci!!!!Psi iz azila možda jesu JADNI,ali opet ponavljam nađu se i neki dobri psi,veoma dobri i udome ih.I to NISU GLUPOSTI!!!!!A i koliko ti imaš godina kad bi se samo svađala sa nekim!?
I da sam na pisala JAO JA BIH UZELA PSA IZ AZILA nije teranje na nesto već moje mišljenje,ja nikog ne teram na nešto!!!
Može ona da uzme i rasne,i iz uzgajivačnice i iz kanti i iz azila ako hoće,ja sam dala predlog samo da razmilsi a ne da to ODMAH URADI!
Nemoraš se svađati kad ne moraš zbog gluposti,a još nisi u pravu!
pozzz svim dobrim ljudima!
Ja bih isto zelela rasnog psa,ali kad vidim lutalicu koja mi se svidi uzmem je.Nekome se mozda svidjaju osobine te rase i zato bas zeli rasnog psa.Na primer moj deda je stalno imao bretone,on voli sve pse,ali oni su mu se svideli i bili su mu potrebni za lov.
pa zato neki ljudi uzimaju pse neke rase kad im se slazu karakteri ali nema nikakve velike razlike između takvog rasnog ili polurasnog psa
da a tih dvanaest pasa sa ulice su sigurno dovukli neke bolestine pa ti je mozak zato tako sprzen!
JADNICE!TREBAJU TI LEKOVIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!1
kako mozes to da kazes sta sam ti ja napravila pa se tako odvratno prema meni ponasas ja pokusavam da nađem don lutalicama koje vodim veterinaru vakcinisem i brinem se o njima
Toplo cu preporuciti malog slatkog pekinezera. Za njih vazi da su prgavi(nije da ih nema) ali oni su moji ljubimci poslednjih 20 godina, i mogu reci da su najsrcaniji psi i predivna stvorenja. Veruj mi
Evo upravo imam jednu Bubi koja je prosto savrsena i ona ti preporucuje svoju rasu
HAHAHAA KOJI DEBHILIZAM!MISLIM NEMISHLIM NA TEBE NEVENAMMM NEGO NA DANKU! I JA IMAM PEKINEZERA TAKO JE SLATKA PRAVA PRINCEZICA!ALI IMAM I PATULJASTU PUDLICU!PUDLICA SE ZOVE MILA!A PEKINEZERKA LOLA!
i sad zamisli da imas dva psa muzijaka i zenku razlicite vrste ne kastrirane i stirilizirane i kad se desi da dobiju potomstvo ti bi kucice poubijala ili sta