Forum » Psi » Stella i njeni štenci
Stella je sterilisana ženkica kojoj se probudio materinski nagon i usvojila je pre par meseci dva šteneta koja je neko ostavio u žbunju na Savi u bloku 70 u Beogradu. Ne odvaja se od njih, igra se sa njima, vodi ih u šetnju, spava sa njima i greje ih, sama je našla neki zaklon od kiše, a dobri ljudi im donose hranu i vodu. To su dva dečka koji sada imaju oko 4-5 meseci, očiščeni su od parazita i vakcinisani. Sada su srećni sa svojom mamom, ali porašće i moraće da se odvoje od nje. Zato im treba pravi dom da ne bi ostali na ulici. Da li je neko zainteresovanda im to pruži? To su dobra dva dečka i sigurna sam da će nekome pružiti mnogo radosti. Jedan je malo stidljiv i ne voli da se slika, dok je njegov brat naustrašiv, stalno razirgan i zaintersovan za sve. Da, on je mali stidljivko, ali kada ga neko uzme da ga mazi, on mu stavi glavu na rame i uživa. Žao mi je ako ostanu na ulici jer su mnogo slatki . Ja bih ih rado uzela, ali u stanu već imam tri psa od kojih jedna ženkica ovih dana treba da se ošteni. Imam i jednu mačku i dva papagaja, pa mi je nemoguće da udomim još nekoga.
jel su udomljeni
ili
1