Pozivamo Vas da glasate i pomognete unapređenju sajta.
Planeta Ljubimaca ANKETA!

Forum » Psi » Volite ih vise

Volite ih vise
Autor teme sanja
Dana 30.11.2009. u 22:44
Jutros posao sa sinom u skolu.MOJ pas MRVICA nije bila ni u sobi ni u dvoristu.Kasnimo idemo da predjemo ibarsku kad eto nje izlete odnegde ko iz neba ja i mali vicemo stani mrvice ona ne slusa. Jak udarac koji je odjeknuo negde u mojoj dusi i ispred nasih ociju ona lezi nepomicna pored puta.Dala nam je mnogo ljubavi nista nije trazila dala nam je sest predivnih patuljastih pudli nista nije trazila dala nam je i svoj mali zivot nije ni ciknula i KRAJ.Volite ih jos vise dok ih imate jer ono sto nam daju nikada ne mozemo da im vratimo LJUBAV BEZ GRANICA.
janci
Re: Volite ih vise
Odgovor piše janci .
Dana 31.01.2010. u 22:24

:'( :'( :'( :'( :'( JADAN :( :( :( :( :(

jok
Odgovor piše jok .
Dana 01.02.2010. u 19:49

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

rexona
Odgovor piše rexona .
Dana 02.02.2010. u 12:07

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( pudle bez mame jako tuzno :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ......

rexona
Odgovor piše rexona .
Dana 02.02.2010. u 21:13

12 Molbi jednog psa... Preuzeto s FB

1) Moj zivot traje 10 do 15 godina. Svaki rastanak od tebe za mene znaci patnju. Razmisli o tome pre nego sto me uzmes.

2) Voli me onakvog kakav sam, jer si me ti birao. Ja nemam tu mogucnost, da biram prijatelja i gospodara.

3) Daj mi vremena da shvatim sta od mene trazis.Pre nego sto me, u toku obuke, izgrdis - preispitaj sebe, mozda ti gresis ili ja ne mogu da shvatim sta ti zelis.

4) Voli me, ja živim od tvoje ljubavi.

5) Ne ljuti se na mene i ne kaznjavaj me.Ti imas svoj posao, svoje prijatelje, svoju razonodu, a ja imam samo tebe.

6) Pricaj sa mnom! I ako ti se cini da te ne razumem, ja ipak znam sta ti mislis i osecas.

7) Znaj da ja ne zaboravljam kako se sa mnom postupa.

8) Pomisli, pre nego sto me udaris, da te ja sa lakocom mogu ugristi, ali ja to nikada ne radim.

9) Ne uzimaj me kao igracku, dok sam mali i sladak, da bi me kasnije odbacio, jer je moja ljubav prema tebi vecna.

10) Brini o meni kada ostarim, ostanem bez zuba, ogluvim i prestanem da se krecem. I o tebi ce se neko brinuti - starost je ista za sve.

11) Prati me na mom poslednjem putu... Nemoj nikada reci: "Ja to ne mogu da gledam" ili: "Neka se to dogodi u mojoj odsutnosti". S tobom je za mene sve lakse. Neka ti to bude dug za moju vernost i nasu lepu mladost.

12) Kada me vise ne bude bilo, nemoj tugovati, vec usreci nekog novog psa i voli ga kao sto si mene voleo.

medina
Odgovor piše medina .
Dana 08.02.2010. u 09:20

:'( :'( :'( :'( :'(

kristina
Odgovor piše kristina .
Dana 10.02.2010. u 14:12

:'( :'( :'( :'( :'(

jok
Odgovor piše jok .
Dana 10.02.2010. u 17:25

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Dog
Odgovor piše Dog .
Dana 10.02.2010. u 19:44

Ovu dvanaestu nikada neću moći da ispoštujem,a i nije tačna!
Kako da ne tugujemo?Da se smejemo,kao da ništa nije bilo?!Ne...
:'( Da usrećim drugog psa,da,ali... da ne tugujem..... :(

Sve ostalo je tačno!

jok
Odgovor piše jok .
Dana 10.02.2010. u 20:17

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

daxy
Odgovor piše daxy .
Dana 20.03.2010. u 14:21

:'( :'( :'(

Najpopularniji danas
fotka Badi 56098
Ljubimac Badi je u posljednjih 24 sata skupio 4 komentara što ga čini najpopularnijim ljubimcem danas.
Nove fotke
fotka * MiCiKa * 19651fotka * MiCiKa * 19650fotka * MiCiKa * 19649fotka * MiCiKa * 19648fotka zucko 19647fotka zucko 19646fotka zucko 19645fotka zucko 19644fotka Leyla 19643fotka Leyla 19642fotka Leyla 19641fotka Garfild - Gafi 19640fotka Garfild - Gafi 19639fotka Garfild - Gafi 19638fotka Garfild - Gafi 19637fotka Garfild - Gafi 19636fotka Garfild - Gafi 19635fotka Garfild - Gafi 19634fotka Garfild - Gafi 19633fotka Miša 19632fotka Miša 19631fotka Miša 19630fotka Miša 19629fotka Mica 19628
Najaktivniji
Članovi sa najviše komentara slika u poslednja 24 sata:
  1. jok (7)
  2. ines (2)
  3. minks (1)
  4. Dog (1)
Novi ljubimci
Ljubimac zuckoLjubimac MišaLjubimac MicaLjubimac SnoopyLjubimac BellaLjubimac SkockoLjubimac AstorLjubimac DonLjubimac VuckoLjubimac PatyLjubimac AmagedonLjubimac KokiLjubimac UnaLjubimac Kiki i KikicaLjubimac đoleLjubimac milica
Mudrost
Jeste li ikada razmišljali o tome što psi misle o nama? Mislim, vraćamo se iz kupovine sa nevjerovatnim ulovom- piletina, svinjetina, pola teleta. Mora da misle da smo najveći lovci na svijetu! ( Anne Tyler)
Novi komentari
Komentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar DonaKomentar DonaKomentar DonaKomentar PakicaKomentar tokerKomentar --MiCiKa--Komentar tokerKomentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar BadiKomentar --MiCiKa--Komentar Garfild---GafiKomentar reksKomentar dzeriKomentar tokerKomentar toker